Herroepingsrecht

Klantenservice

Waarom wij?

Snel bezorgd, verzendtijd van 2 tot 5 werkdagen
Altijd 14 dagen bedenktijd en retourmogelijkheid
Gratis verzending vanaf €50,-
Klanten geven ons een 9,3/10

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij streven ernaar om jou zorgeloos te kunnen voorzien van een passende oplossing! Daarom doet Duurzaam Speelgoed Online er alles voor om jou 100% tevreden te laten zijn met je aankoop. Bij ons sta jij in alles wat wij doen centraal en hopen wij dat jij elke dag met een goed gevoel terugkijkt op je aankoop.

Heb je vragen over je aankoop of begin je toch te twijfelen? Neem vooral contact op met ons en wij helpen je graag om je twijfel weg te nemen of je te helpen tot je helemaal tevreden bent. Je krijgt van ons op werkdagen (ma-vr) binnen 24 uur na ontvangst van je retourverzoek of annulering een inhoudelijke reactie.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wil je je bestelling direct annuleren? Doe ons dan even een berichtje of mailtje via klantenservice@duurzaamspeelgoedonline.nl. Annuleer je de bestelling dezelfde dag nog? Dan zullen we het geld terugstorten. Wil je je bestelling hierna annuleren, dan gaat het volgens ons retourbeleid. Dit lees je onder het kopje retourneren.

Wettelijke herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw producten naar ons retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw locatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wanneer je gebruikt wil maken van het herroepingsrecht, dan dien je het product met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking en staat aan Duurzaam Speelgoed Online geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, kun je het herroepingsformulier (Word-document) invullen en opsturen naar klantenservice@duurzaamspeelgoedonline.nl. Maar dat hoeft niet. Door gewoon te retourneren, maak je ook gebruik van je herroepingsrecht. Wij zullen na ontvangst van de goederen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen aan je terugstorten, mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

Wanneer gaat de 14 dagen bedenktijd in?

De 14 dagen bedenktijd gaat in op het moment dat jij je bestelling ontvangt. Ontvang je jouw bestelling op verschillende momenten: de bedenktijd gaat in op het moment dat je het laatste onderdeel van je bestelling ontvangt. Overigens geldt dit niet als we een van de artikelen niet op voorraad hebben.

Wat wil je terugsturen?