Retourneren & Annuleren

Klantenservice

Waarom wij?

Snel bezorgd, verzendtijd van 2 tot 5 werkdagen
Altijd 14 dagen bedenktijd en retourmogelijkheid
Gratis verzending vanaf €50,-
Klanten geven ons een 9,3/10

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij streven ernaar om jou zorgeloos te kunnen voorzien van een passende oplossing! Daarom doet Duurzaam Speelgoed Online er alles voor om jou 100% tevreden te laten zijn met je aankoop. Bij ons sta jij in alles wat wij doen centraal en hopen wij dat jij elke dag met een goed gevoel terugkijkt op je aankoop.

Heb je vragen over je aankoop of begin je toch te twijfelen? Neem vooral contact op met ons en wij helpen je graag om je twijfel weg te nemen of je te helpen tot je helemaal tevreden bent. Je krijgt van ons op werkdagen (ma-vr) binnen 24 uur na ontvangst van je klacht, retourverzoek of annulering een inhoudelijke reactie.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wil je je bestelling direct annuleren? Doe ons dan even een berichtje of mailtje via klantenservice@duurzaamspeelgoedonline.nl. Annuleer je de bestelling dezelfde dag nog? Dan zullen we het geld terugstorten. Wil je je bestelling hierna annuleren, dan gaat het volgens ons retourbeleid. Dit lees je onder het kopje retourneren.

Retourneren

Bij Duurzaam Speelgoed Online krijg je 14 dagen bedenktijd. In die 14 dagen mag je het artikel bekijken en uitproberen. Precies zoals je dat in een winkel ook zou doen. Is het niet wat je zocht? Wil je iets terug sturen na de wettelijke 14 dagen? Vul dan het retourformulier onderaan deze pagina in.