Verzending

Klantenservice

Contact
Over ons
Mijn account
Veelgestelde vragen
Betalen
Herroepingsrecht
Retourneren
Annuleren
Reparaties
Garantie

Waarom wij?

Snel bezorgd, verzendtijd van 2 tot 5 werkdagen
Altijd 14 dagen bedenktijd en retourmogelijkheid
Gratis verzending vanaf €50,-
Klanten geven ons een 9,3/10

Ons streven

Duurzaam Speelgoed Online streeft er naar om de bestelde producten binnen 2 tot 5 werkdagen bij je te bezorgen. Mocht om welke reden dan ook de levertijd niet gehaald worden, dan nemen we uiteraard contact met je op. Wij zullen proberen je zo volledig mogelijk te informeren over de status, zodat je precies weet wat er aan de hand is en wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Verzendkosten

Wij verzenden met DHL of PostNL en de verzendkosten bedragen €5,95. Wanneer de bestelwaarde van je winkelmandje €50 is wordt de bestelling gratis verzonden. Wij leveren uitsluitend in Nederland.

DHL/PostNL

Over het algemeen worden onze bestellingen door DHL of PostNL geleverd. DHL en PostNL bezorgen je bestelling op basis van een tijdvak in jouw wijk. In de meeste gevallen wordt er twee keer per dag geleverd in jouw wijk (‘s morgens & ‘s middags, ‘s middags & ‘s avonds of ‘s morgens & ‘s avonds).

Je kunt jouw bestelling volgen via de track and trace link, die verstrekt wordt nadat je bestelling is aangeboden. Mocht je de eerste keer niet thuis zijn, dan laat de bezorger een brief bij je achter. Met deze brief kun je zelf een nieuwe bezorgdatum kiezen met de verstrekte code (te vinden op de brief). Ben je ook de tweede keer niet thuis, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde afleverpunt.

Bezorging

Je krijgt van tevoren van ons een e-mail met daarin een track and trace link. Door op deze link te klikken zie je direct de mogelijke aflevertijd en waar het pakketje zich in het distributieproces bevindt. Krijg je geen updates door of is het pakket beschadigd geleverd? Neem dan contact met ons op. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar klantenservice@duurzaamspeelgoedonline.nl of door te bellen naar 06 – 29 47 48 50. Zou je te allen tijde jouw ordernummer en track and trace nummer bij de hand willen houden. Dit bespoedigt het proces.

Afhalen

Wil je graag jouw bestelling ophalen? Dan is dit uiteraard mogelijk! Je kunt dan tijden het bestelproces kiezen voor afhalen in Rouveen of Kampen.

Je ontvangt vanuit Duurzaam Speelgoed Online een bericht zodra de goederen voor je klaar gelegd zijn. Vanaf dit moment kun je de goederen afhalen. Neem bij het ophalen van jouw bestelling de bestelbon of orderbevestiging mee.

Vragen over uw bestelling?

Heb je een vraag over jouw bestelling? Dan kun je via klantenservice@duurzaamspeelgoedonline.nl contact met ons opnemen. Wil je hierbij het ordernummer en/of track and trace nummer meegeven. Mocht je liever telefonisch contact met ons hebben, dan is onze klantenservice van maandag t/m vrijdag, tussen 8:30 en 17:00 uur, bereikbaar voor vragen op 06 – 29 47 48 50.